مشاوره حقوقی رایگان - سوابق بیمه دانشجویی

با سلام و خسته نباشید.
احتراما اینجانب در سال 1368 در دانشگاه در رشته دبیری قبول شدم ولی در هنگام فارغ التحصیلی از طرف گزینش رد صلاحیت شدم و به سربازی رفتم و حتی یک روز هم تدریس نکردم. حق بیمه طبق حکم کارگزینی از من کسر گردیده و بیمه بوده ام. آیا اکنون میتوانم سوابق بیمه دوران دانشجویی را به سوابق تامین اجتماعی انتقال دهم؟ آیا آن سوابق شامل من میشود؟ چون به آموزش و پرورش مراجعه کرده ام ولی میگویند شامل من نمیشود و آن سوابق شامل کسانی میشود که در استخدام درآیند؟ آیا میتوانم به دیوان شکایت کنم؟ نتیجه چه میشود؟
ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

سلام به دیوان شکایت کنید نهایتا دعوی شما رد می شود و بهتر از عدم پیگیری است