مشاوره حقوقی رایگان - اخطار اداره راه به حد قانونی زمین

باسلام خدمت وکلای محترم اینجانب ح.م زمینی به مساحت 1200 خریداری نموده م قدمت 100 ساله دارد و این موضوع که اداره راه جهت واگذاری زمین به حد قانونی مصوبات راه را از بنده خواستار شده لذا از جهتی کمربندی بخش سکونت ما از حریم بخش ساخته شده خواهشمندم بنده را راهنمایی فرمایید به جهت رفع مشکلی که به وجود آمده. باتشکر

پاسخ ها :

محمود غلامزاد

جناب آقای محمود غلامزاد :

باسلام بر طبق قانون فقط شما حق مطالبه ثمن میزان واقع شده در مسیر را دارید مگر اینکه اجرای طرح بدون انجام اقدامات قانونی تغییر کرده باشد