مشاوره حقوقی رایگان - الزام به انجام تعهد

با سلام و احترام
بنده به منظور تعمیر و مرمت یک فقره مبلمان به فردی که اظهار به انجام و توانایی و تبحر در این زمینه داشت طی توافق و پرداخت هزینه سفارش طی اخذ رسید کتبی تاریخ تحویل سفارش منتظر دریافت آن در موعد سفارش شدم لیکن به بهانه های واهی و تاخیر و تعلل در تحویل مبلمان بنده ناگزیر به شکایت از ایشان شدم نامبرده در جلسه رسیدگی شرکت ننموده و رای به صورت غیابی هم اکنون صادر گردیده است بنده پس از اخذ تحقیق در محل نسبت به استعلام هویت ایشان در محل اقدام نمودم لیکن هم اکنون نامبرده طی واخواهی اعلام داشته خوانده مورد نظر بنده نمیباشد و ایشان با سواستفاده از تشابه اسمی که من علیه ایشان در دادخواست داده ام قصد کارشکنی دارد ظاهرا نام خوانده تشابه اسمی با پسر عموی ایشان داشته و خوانده طی استناد به این امر قصد فرار از قبول مسئولیت دارد. بنده بدو شکایت هم اظهارنامه به آدرس ایشان محل تحویل سفارش داده ام و هم به صورت ماده 70 قانون آیین دادرسی مدنی به آدرس محل کار ایشان کارگاه مذکور ابلاغ شده است فقط تشابه اسمی صورت گرفته است کسی من به ایشان سفارش داده ام اسم حقیقی وی مثلا الف.ک فرزند ع. می باشد بنده بنابر اعلام اهالی الف.ک فرزند م. طی دادخواست بیان نموده ام و ظاهرا پسر عموی خوانده من که مبلمان در اختیار اوست می باشد هم اکنون سوال من این است در حالی که رای به محکومیت خوانده صادر شده و واخواهی انجام شده است و جلسه واخواهی برگذار نشده است و به موعد آن باقی مانده چگونه میتوانم نسبت به احقاق حق خود اقدام کنم؟ اگر در جلسه شرکت کنم قاضی یا مدیر دفتر شعبه از من پرسید به ایشان (پسرعموی خوانده من) سفارش داده اید و بنده بگویم خیر به فردی دیگر. دادخواست من رد میشود ؟ لازم به توضیح است کسی که نام او به اشتباه در دادخواست قید گردیده پسرعموی کسی است که به ایشان سفرش تعمیر مبلمان داده ام و در آن آدرس سکونت ندارد و شغل و معیشت وی نیز تعمیر مبلمان نیست و خوانده من که مبلمان در دست اوست بنابر اظهار شهود به پسرعموی خود مراجعه اعلام کرده برو واخواهی بده بگو اینی که شکایت کرده من نیستم بذار دادخواستش رد بشه
با این توصیفات و صدور رای صادره و ابلاغ به ادرس اعلامی تحویل سفارش و اظهارنامه به همان آدرس محل کارگاه سفارش شده احتمال اسقاط رای وجود دارد یا خیر لطفا من را در این خصوص راهنمایی کنید. هم اکنون من میتوانم لایحه برای واخواهی ارسال کنم
با تشکر

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

سلام اولا که تا روز جلسه واخواهی کاری از دست شما برنمی اید و به ناچار باید تا روز جلسه صبر کنید و در جلسه دفاع کنید.اگر خوانده شما حقیقتا کارگاه مبلمان دارد این موضوع را مطرح کرده و از قاضی تقاضای تحقیق در صحت این موضوع نمایید.