مشاوره حقوقی رایگان - توقف اجرای حکم

عرض سلام مجدد خدمت حضرت عالی. تقاضای اعاده دادرسی من در استان مرکزی مورد قبول واقع شده است و از طرفی هم حکمی برای من صادر شده است. برای این که جلو اجرا حکم را بگیرم چه اقدامی کنم و به کجا مراجعه کنم؟ با توجه به این که دفتر 477 اراک به من گفتند به شما نامه نمیدهیم که جلو اجرا رو بگیرد. دفتر رئیس کل دادگستری اراک هم رفتم گفتند از دست ما کاری بر نمی آید. همین چند روز آینده برای اجرای حکم تخلیه می آیند و ما بی خانمان میشویم. پرونده ما در استان هست و به معاونت قضایی نرفته است. در صورت رسیدن به معاونت قضایی چند روز طول میکشد تا جلوی اجرای حکم را بگیرد. لطفا راهنماییم کنید با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست ابطال عملیات اجرایی و بدوا توقف اجرای حکم را طبق احکام صادره از دیوان عالی ارایه نمایید