مشاوره حقوقی رایگان - طلب بابت قرض الحسنه

با سلام و احترام
بنده دراواخرسال93مبلغ 11میلیون قرض الحسنه به خانمی پرداخت کردم
که رسید محضری،سفته پرشده به مبلغ مذکور و رسید دستی همراه با امضاء واثر انگشت از ایشان دارم
ولی خب به خاطر مشاجراتی که باهم داشتیم،این داستان باعث شد ایشان محل سکونتش رو عوض کنه،چند ماهی هست که از ایشان خبر نداره،تلفنش را هم جواب نمیده،شکایت هم در زمان محل سکونتش کردم،ولی موفق به باز پس گیری پولم نشدم،؟لطفا راهنمایی کنید،بسیار ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

شما می توانید با استناد به رسید رسمی تان و شهادت شهود (اگر شهودی دارید) دادخواست مطالبه وجه علیه او مطرح کنید و یا روی سفته ای که در دست دارید اقدام کنید و آدرس طرف مقابلتان را به عنوان خوانده مجهول المکان معرفی کنید.