مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه تجدید نظر

سلام. من پرونده ای دارم که هم جرم هم دارم. سه سال هست پرونده باز هست و دو سال هست حکم گرفتم. اعتراض به رای دادگاه بدوی کردم رفته تجدید نظر هر کدوم از ما هم جداگانه اعتراض زدیم. جوابی که از تجدید نظر اومده فقط جواب تجدید نظر خواهی هم جرم بنده بوده و جواب حکم بنده چیزی ابلاغ نشده ولی اجرای حکم بنده اومده این یعنی چی؟ الان من باید چی کار کنم؟ کجا اعتراض کنم؟ روزه جلسه دادگاهی من گردن نگرفتم چون کاری نکرده بودم هم جرم من هم همین طور و هیچی رو گردن نگرفت. قاضی به بنده 13 سال داد و به هم جرم من همین طور. الان من باید چطوری ثابت کنم که من کاری نکردم؟ راستی هم جرم من هم چند روز قبل از این که گیر کنیم از تلگرام یک فیلم چند دقیقه ای برای من فرستاد که اثبات جرمی رو که گردن نگرفته رو میکند ولی آن را پاک کرده است. الان من باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

سلام؛مطابق قانون فقط آراءِ قطعی که به دلیل تایید در مرحله تجدید نظر خواهی قطعی شده اند ویا احکامی که به علت‌ انقضاءِ مهلت اعتراض قطعی شده اند قابل اجرا هستند و هیچ راهی قبل از قطعیت قابل اجرا نیست .شما ابتدا از پاسخ دادگاه تجدیدنظر مطمئن شوید که آمده یا خیر ،اگر نیامده بود به ریاست دادگستری حوزه قضایی محل رجوع کنید و موضوع را اطلاع دهید.

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

به شعبه تجدیدنظر مراجعه کنید و مطلع بشید به چه نحوی بوده چون پرونده هایی که به حبس محکوم میکنند باید حتما در تجدیدنظر جلسه تشکیل بشه