مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه کارفرما

با سلام
کارفرمای من اسفند پارسال به صورت شفاهی از ورود من به کارگاه جلوگیری کرد و من هم دیگه نرفتم. و الان پاداش و سنوات و حقوق من رو پرداخت نمی کنه و برگه تسویه به من نمیده، بیمه اسفند رو هم تا نهم که سر کار بودم پرداخت کرده. من الان برای حق و حقوقم چکار باید بکنم؟ آیا پاداش رو هم میتونم ازشون بگیرم یا بهم تعلق نمی گیره؟
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه به سامانه اداره کار شکایت خودرا علیه کارفرما بابت بیمه معوقه وحقوق وپاداش طرح وپرونده در شعبات هیات تشخیص اداره کار تشکیل ورای نهایی صادر خواهد شد