مشاوره حقوقی رایگان - شلاق‌ حد‌ مصرف‌ مسکر

با سلام‌ برام‌ ابلاغیه‌ اومده‌ 80‌ ضربه‌ شلاق‌ حد‌ وقت‌ 20 روزه‌ دارم‌ برای‌‌ تجدیدنظر‌ ایا‌ در دادگاه‌ تجدید‌نظر‌ میشود‌ با‌ جمع‌اوری‌ استشهاد‌ محلی‌ که‌ به‌ خاطر‌ رشوه‌ خواستن‌ مامور‌ در‌ پرونده‌ من‌ نوشته‌ اراذل‌ و اوباش‌ میشود‌ رای‌ عوض‌ شود‌ یا نه‌ اگر‌ نشد‌ میشود‌ شلاق‌ را‌ خرید‌ و مبلغ‌ ان‌ چقدر‌ میشود‌ با تشکر‌ و خسته‌ نباشید‌ از‌ شما‌ عزیزان

پاسخ ها :

شلاق‌ حد‌ مصرف‌ مسکر خرید شلاق شرب خمر شرب خمر مشروبات الکلی