مشاوره حقوقی رایگان - آیا کارمندی که بیمه خدمت سربازی خریده میتواند آنرا به سازمان محل کار خود ارائه ندهد و ...

سلام ، کارمندی که بیمه خدمت سربازی را خریده میتواند بعنوان سابقه کار به اداره ارائه ندهد و 30 سال کار کند و آیا اداره مربوطه میتواند با استناد به آن کارمند را اجباری بازنشسته کند و این کار از طرف اداره قانونی نیست یا نه ممنون از شما

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
اگر بیمه کارمند تامین اجتماعی باشد بصورت خودکار در سوابق وی مدت خدمت سربازی که خریداری شده درج و در سامانه مشخص خواهد بود