مشاوره حقوقی رایگان - شکایت شخصی از برادرم

سلام. وقت بخیر. در حدود 3 سال است که برادر به علت خرید تبلت بدون کارتن درگیر یک شکایت است. شخصی که تبلت رو فروخته فراریه و به همین دلیل شاکی از برادر من به جرم سرقت اموالش شکایت کرده و در شکایت گفته که خیلی وسایل دیگه مثل طلا هم ازش سرقت شده. برادر من یکسال برای این پرونده به زندان افتاد تا اینکه با جواز کسب بنده آزاد شد.اما چند ماه پیش حکمی براش اومد که تا 2 سال تعلیق داشت و تا وقتی که خلافی انجام نده در این دو سال مشکلی براش پیش نمیاد. اما ماه پیش مجدد حکم جدیدی به دستش رسیده که شاکی تونسته پرونده رو به نفع خودش کنه و چیزی که ما خوندیم انگار نشون میداد که بازداشت میشه. البته از بعضی کلمات سر در نیاوردیم. میخواستم بدونم الان باید چه کاری انجام بدیم ؟؟

پاسخ ها :

زهرا عارفخانی

زهرا عارفخانی :

سلام وقت بخیر
صرفا در صورت محکومیت مجدد مجازات تعلیقی ب حالت اجرا در خواهد آمد .با توجه به وجود ابهامات در سوال مستلزم مشاوره و بررسی مسئله می باشد .
موفق باشید