مشاوره حقوقی رایگان - چک جدید بنفش رنگ

باسلام من چندروز پیش یک چک جدید بنفش رنگ از مشتری تحویل گرفتم وطبق گفته ایشان اینترنت ندارم الان تاشب ثبت میکنم تو سامانه منم اعتماد کردم و چک راتحویل گرفتم متاسفانه تالان چک رو ثبت نکرده میشه دعوای کیفری یاحقوقی داد بابت این مسئله

سررسید چک هم هنوز نرسیده
ولی در قانون جدید چک اگه به ثبت نرسه بانک از دریافت چک جهت نقدشوندگی یاصدور عدم پرداخت راقبول نمیکنه
لطفا مرا راهنمتایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اشتباه کردید نباید اعتماد می‌کردید