مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت رفع توقیف خودرو از اداره ثبت اسناد

باسلام دستور موقت توقف عملیات اجرایی نسبت به اداره ثبت از دادگاه چندروز زمان میبرد، چون جلسه مزایده نزدیکه

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
موضوع توقیف عملیات اجرایی مشمول ماده 5 آیین نامه نحوه اجرای مفاد اسناد رسمی لازم الاجرا به معنای خاص با دستور موقت موضوع ماده 310 قانون آیین دادرسی مدنی متفاوت است و الزاما باید همراه با دادخواست اصلی ماهوی به دادگاه تقدیم شود .
اگر خسارت احتمالی تعیین شده توسط دادگاه را به صندوق سپرده دادگستری تودیع کنید و قاضی دادگاه نیز تشخیص دهد که توقف عملیات اجرایی لازم است ،فورا صادر خواهد شد .
موفق باشید