مشاوره حقوقی رایگان - آیا دختر برای کار کردن و اشتغال نیاز به اجازه پدر دارد ؟

سلام
آیا دختران برای کار کردن نیاز به اجازه پدر دارند ؟ از چه سنی تا چه سنی نیاز به اجازه دارند ؟
سوال کلی تر اینکه به جز ازدواج دختر ها برای انجام چه کارهایی نیاز به اجازه پدر دارند ؟ چرا برای خروج از کشور نیاز به اجازه پدر نیست ولی پدر میتونه دختر رو ممنوع الخروج کنه ؟
ممنون

پاسخ ها :

مجید نیک روش ماسوله

جناب آقای مجید نیک روش ماسوله :

1- خیر 2- از زمانی که رشید محسوب شود (18 سال تمام) 3- هیچ کاری 4- مطابق با ماده 18 قانون صدور گذرنامه، تمامی دختران زیر 18 سال برای خروج از کشور نیاز به اذن ولی قهری یعنی پدر و در صورت فوت جد پدری دارند.