مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیکی

سلام خسته نباشید، برای من ابلاغیه اومد و طبق عرف رفتم و گرفتم بعد زده بود 6روز بعد از درج در سامانه و بعدشم من با دقت نخوندم فقط یه تاریخ هم دیدم که 1400/2/19...منم فکر کردم 6روز بعد این تاریخ باید برم دادگاه،،،نگو اون تاریخ حضور در دادگاه بوده، ک من نرفتم نمیدونستم،،، که متاسفانه دیروز مامور اومده بوده با حکم جلب ،،،الان من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نترسید و خودتان همراه با یک کارمند ضامن ، به شعبه صادر کننده حکم جلب مراجعه نمایید و.
تماس بگیرید تا ..