مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش تجهیزات به شهرداری

سلام
اینجانب تحت شرکتی سهامی خاص اقدام به فروش دو عدد دستگاه سوئیچ شبکه به یک شهرداری کرده ام. در زمان ارسال پیشنهادات طبق توصیه واحد قراردادها و برخلاف قانون هر سه پاکت استعلام قیمت را به بنده دادن و گفتن خودت پر کن و این روال نسبتا طبیعی در اینجا است. پس از فروش و تحویل این دو عدد دستگاه ، از پرداخت حسن انجام کار و ارزش افزوده و مبلغ واریزی بنده در هنگام برنده شدنم در مناقصه ، به بهانه مغایرت دستگاه های درخواستی با دستگاه های تحویلی ممانعت به عمل آوردند. ( دستگاه ها تحویل و مسئول ای تی هم تحویل گرفته ) آیا میتونن از من شکایت کنن؟ 70 درصد مبلغ صورتحساب رو البته پرداخت کردند. ظاهرا مسئول ای تی شهرداری هم تحویل گرفته که مالی پول داده به بنده. حالا همون مسئول ای تی میگه این سوئیچ ها علی رغم اینکه روش مدلش درج شده ولی اصلا اونی که ما میخواستیم نیست. صادقانه بگم درست میگه ولی من هم تازه متوجه شدم. حالا بنده رو تهدید به شکایت و ... میکنن. از اساتید محترم درخواست راهنمایی دارم.

راهنمایی : روی دستگاه و کارتن لیبل مدل درست است. اما خود محصول یک مدل پایین تر است.

پاسخ ها :

قرارداد فروش تجهیزات به شهرداری خرید و فروش دستگاه