مشاوره حقوقی رایگان - سفته

با سلام در سال 1395 بنده ضامن فردی در صندوق کارآفرینی ... شده ام و ایشان در عوض ضامن شدن من مبلغ سفته ضمانت به من داده است و الان قسط هایش را پرداخت نکرده و صندوق از حساب من مبلغ 3.5 میلیون برداشت نموده است
طریقه اجرا گذاشتن سفته ها را جهت راهنمایی خواستارم. با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اول باید سفته را واخواست و بعدا طرح دعوی کنید

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام سفته ها را واخواست کنید و در دادگاه صالح اقدام نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما یا باید ده قسط را پرداخت کنید وبعد طرح دعوا کنید وبا باید تمام اقساط رو پرداخت کنید بعد طرح دعوا کنید و سفته ها را واخواست کنید واگر ایشان مالی دارد تامین خواسته بزنید مال را توقیف کنید .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
سفته هاراباید بامراجعه به دادگاه واخواست کنید وباتوجه به مبلغ انها درشورای حل اختلاف یا دادگاه طرح دعواکنید