مشاوره حقوقی رایگان - عفو جزای نقدی

با سلام.
بنده به جزای نقدی مشروبات محکوم شده ام و ندانم تعلیق شده است به خاطر جزای نقدی 5 ماه است تحمل حبس میکنم. میخواستم بپرسم عفو عید فطر 1400 شامل بنده میشود؟ در عفوهای قبلی از برج 9 سال 99 چرا شامل بنده نشده است؟
برای هر روز که تحمل حبس میکنم چه مبلغی از جریمه من کم میشود؟
در زندان برگه وضعیت گرفتم که نوشته بود حبس بدل از جریمه حداکثر یک سال که نمیدانم چگونه محاسبه میکنند؟
جریمه بنده 162 میلیون تومان است.
لطفا توضیح دهید با تشکر فراوان از محبت شما.

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

سلام.با توجه به اینکه عفو عمومی برای هر مناسبتی دارای شرایط خاص خود می‌باشد و بصورت موردی است باید از مدیریت و مسئولین زندان محل گذران محکومیت خود بپرسید