مشاوره حقوقی رایگان - اعسار جزای نقدی از بابت پرونده کیفری قاچاق مشروبات الکلی

با سلام
بنده بخاطر قاچاق مشروبات الکلی به دو سال حبس و مبلغ 315 میلیون تومان جزای نقدی محکوم شدم
بعد از یه مدت دچار بیماری و درگیری شدید بیماری مورد عمل جراحی قرار گرفته و از طریق پزشکی قانونی عدم تحمل حبس گرفتم
حالا یه ابلاغیه جدید اومده با موضوع جهت اجرای پرداخت محکوم به یا ارائه گواهی اعسار
حالا سوالم اینه
1:اعسار من با توجه به اینکه معسر مطلق هستم و هیچ دارایی ندارم چگونه خواهد بود؟
2:اگر اعسار مورد قبول قرار بگیره 22 بهمن عفو رهبری شامل من خواهد شد یا نه؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی و توضیحات دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما می توانید درخواست تقسیط جزای نقدی را بنماید