مشاوره حقوقی رایگان - نفقه زوجه

سلام خدمت وکلای عزیز. همسر بنده حدود سه ماه پیش خونه رو ترک کرده و خونه پدرش رفته است. من خودم تلفنی چند بار به او گفتم برگردد و یکی از فامیل ها هم واسطه کردم و باز هم برنگشت. دادخواست تمکین دادم که در جلسه دادگاه حاضر نشد و قاضی حکم تمکین رو داد و 20 روز مهلت برای اعتراض گذاشت.
الان حدود 25 روز گذشته است و گفتند باید حکم قطعی رو برم بگیرم. چند تا سوال دارم
1. در شورای حل اختلاف برای من نفقه رو نوشتند و من چند روز دیگه موعد نفقه دارم. تا چه تاریخی به او نفقه تعلق میگیرد؟ ( حکم تمکین 2/31 بود )
2. حکم قطعی رو باید از همون شعبه دادگاه بگیرم؟ بعد از اون باید چی کار انجام بدهم؟
3. در چه مرحله ای زوجه ناشزه محسوب میشه؟
ممنون.

پاسخ ها :

سيامك  حسني

سيامك حسني :

اگه تمکین محکوم بشه دیگه نفقه تعلق نمیگیرد از همون شعبه حکم قطعیت بگیرید و به شورا بدید