مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب بانکی

سلام. در اثر کلاهبرداری اینترنتی فیشینگ حساب بنده بلاک شده و پرونده به علت عدم کفایت از اردبیل به بوشهر و از بوشهر به دیوان عالی ارجاع شده است. الان 2 سال است حساب من بلاک است. چی کار کنم؟ پرونده مختومه شده و رای صادر گردیده است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت صدور حکم قطعی ، شما می توانید به اجرا احکام مراجعه نمایید و درخواست رفع توقیف از حساب را مطرح نمایید و
..

فهیمه احمدی

فهیمه احمدی :

سلام، اگر دادنامه قطعی به نفع شما صادر شده و برائت داده شده، می تونید به آخرین دادگاه صادرکننده حکمتون مراجعه کنید درخواست رفع انسداد حساب بدهید، بعد به اجرای احکام مراجعه و نامه را به بانک خودتون ببرید رفع انسداد کنید.