با سلام و تشکر : جواب تمامی سوالاتم گرفتم ولی در مورد وکالت کاری به عرض می رسانم که عینا در متن وکالت نامه مراجعه به اداره آب و انجام کلیه امورات مربوط به آن حتی تغییر نام پروانه بهره برداری از چاه آب توسط وکیل کاری به اسم یک و یا چن وراث بدون حضور مابقی وراث قید شده . دلیل اداره آب برای تجدید وکالت فقط گذشت زمان است و گفته که چون بیش از 10 سال است که از تاریخ آن می گذرد بایستی وکالت کاری به روز شود . لازم بذکر است که کلیه وراث در قید حیات هست ولی جمع آوری آنها مشکل و یک یا دو نفر از آنها اصلا حاضر نیستند که مجددا جهت تجدید وکالت حاضر شوند. آیا اسرار اداره آب به تجدید وکالت کاری قانونی است؟
سلام طبق قانون ، هر دو خواهر ، از تمام ماترک پدر ارث خواهند برد ولی شما می توانید اگر مخارجی کرده اید با داشتن دلیل و مدرک درخواست اخذ مخارج را با توافق با خواهران نمایید و در صورت مطالبه خواهران از منافع سال های قبل ، شما باید اجرت المثل منافع سال های قبل را به خواهران طبق قیمت روز بپردازید خواهران هم از زمین و هم از منافع زمین ارث خواهم برد مگر و مگر. ... عمل برادران حیازت محسوب نمی شود چون ... دلیل اینکه اداره آب درخواست تجدید وکالت نموده شاید به این دلیل است که شما ( وکیل ) طبق وکالت نامه اختیار انجام آن عمل را ندارید و اختیار آن عمل در وکالتنامه قید نشده است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.