مشاوره حقوقی رایگان - لطفا وکیلی که میتونه به ادم کم دست رایگان مشاوره بده پاسخگو باشه

3 دانگ از منزل پدرم از طریقه مبایعه نامه در بنگاه به نام من شده
و نوشته در مبایعه نامه که قطعی بود و 75 میلیون پدرم دریافت کرد و امضا کرده
حالا پدرم برای باطل کردن قولنامه به دلیل ندادن ثمن معامله شکایت کرده
رای دادگاه اول در شهرستان اندیمشک به نفع من بود و قاضی رای داده بود که ممکن است نقدا یا بصورت کارت مبلغ دریافت شده، در دادگاه شهرستان من غیبت داشتم

الان اعتراض کرده و رفته برای تجدید نظر

حالا من چطور بگم‌ مبلغ به پدرم دادم

بگم‌ مقداری پول نقد و طلا های مادرم بوده و دادم به پدرم؟؟ مادرم طرف من هست و از پدرم جدا شده یکسال بعد از جدایی مادرم و گذشتن تاریخ قولنامه پدرم شکایت کردن

الان توی لایحه پدرم که رفت تجدید نظر گفتن کارتی ندادم و اینکه 75 میلیون حجم‌ پولی زیادی که نقدا بخوام پرداخت کنم و دانشجو هستم و اینکه بدلیل امید به زندگی چون بیماری اسم داشتم 3 دانگ از منزل رو پدرم کرده به نام من

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

جهت تنظیم لایحه بهتر است حضوری به وکیل مراجعه کنید