مشاوره حقوقی رایگان - هیچ کدام از همسایه ها نمی خواهند قبول کنند برای یک سال مدیریت کنند

سلام هیچ کدام از همسایه ها نمی خواهند مسئولیت قبول کنند که برای یک سال مدیریت کنند و نظافت و هزینه اب که عمومی هست یعنی یک کنتور هست را پرداخت کند ( یعنی فیش پرداخت کند و یا از همسایه ها بگیرد و واریز کند - یا همینطور آسانسور ) چه کنیم
چون لجبازی می کنند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام شما می توانید نسبت به دریافت مبالغ هزینه های مشاعات علیه آنان دادخواست طرح کنید و از طریق حقوقی پیگیر باشید. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر ‌تماس بگیرید