مشاوره حقوقی رایگان - برگشت نرخ تورم و تاخیر تادیە، کسی کە سە بار درخواست اعسار دادە و دوبار تایید شدە؛ ولی هیچ گونە وجهی ندادە

باسلام و خستە نباشید حضور وکلای گرامی،
1_ما یە زمینی بە یک نفر فروختیم، چک هایش پاس نشد، بعد حکم جلبش را گرفتیم، بعد از مدتی با قید وثیقه از ازندان آزاد شد، سپس ما وثیقه را به هزار بدبختی ضبط نمودیم، با توجە بە اینکە صاحب سند و وثیقه گذار خودش در روز مزایده و ضبط وثیقه حضور داشته و برگه صورتجملس دادگاه رو امضا نموده و کلیه ابلاغ ها و اخطار ها برایش صادر شده، در زمانی که سند رسمی وثیقه به اسم ما شد در ازای طلب،
وثیقه گذار دادخواستی تنظیم کرد و به بهانه ی اینکه از زمان صدور اخطاریه جهت حاضر شدن محکوم علیه تا زمان انتقال سند و ضبط وثیقه باید اخطاریه ای مبنی بر اعلام ضبط وثیقه به وثیقه گذار ابلاغ میشد، نشده، دادگاه سقز رای بر ابطال عملیات اجرایی و برگشت وثیقه به صاحب اصلی یعنی وثیقه گذار داد، در حالیکه سە الی چهار بار اخطاریه به صاحب ملک و وثیقه گذار ارسال شده بود و خودش در جلسه مزایده و ضبط وثیقه حضور داشت و برگه صورتجملس را امضا نموده است و اگر به فرض اینکه یک ابلاغیه و اخطاریه ای صادر نشده باشد، قصور و کوتاهی از جانب کارمندان دادگاه و اجرای احکام و رییس اجرای احکام بوده و ما چرا باید تاوان این سهل انگاری رو بدهیم، ایا می توان به دیوان عدالت و دادگاه استان شکایت کرد ؟
2_مشکل دیگر در همین پروندە، این است کە محکوم علیە آقای .........
سە بار درخواست اعسار دادە، اولین بار رد شدە است،
درخواست اعسار دوم در اردیبهشت سال 98 قبول شدە، بر پرداخت سی و پنج میلیون پیش و ماهیانە مبلغ یک میلیون تومان، این پول و قسط ها را پرداخت ننموده است، برای بار سوم درخواست اعسار داده در اسفند 99 تایید شدە، با پیش پرداخت بیست میلیون تومان و ماهی پانصد هزار تومان، اینم پرداخت نکرده و محکوم میگه دوباره درخواست اعسار میدم و می خواد از لابلای قانون از پرداخت دین فرار کند.
سوال اینجانب این است که از وقتی که اعسار و قسط بندی شده، تاخیر تادیه و تورم حساب نشده و این محکوم چون دوبار اعسار و قسط ها را پرداخت نکرده و برای دادگاه راستی آزمایی ایشان محرز نشده،
آیا می توان دادخواست تنظیم نمود مبنی بر این که بدهی ایشان با نرخ تورم حساب کرد و تاخیر تادیه حساب شود، چون محکوم به فکر ادای دین و پرداخت بدهی خود نیست و 5سال است کە دادگاە و طلبکار را سر کار گذاشته است،
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

بله امکان پذیر هست و علاوه بر آن از اجرای احکام حکم جلب بگیرید