مشاوره حقوقی رایگان - درصد دیه

سلام‌.
من پارسال‌ تصادف‌ کردم‌ و‌ مراحل‌ قانونی‌ را‌ طی‌ کردم‌ و‌ سال‌ 1400‌ برای من از‌ دادگستری‌ این‌ پیام‌ ها اومده‌ میخواستم‌ ببینم‌ مبلغ‌ این‌ ها‌ چقدر‌ میشود؟
چهار‌ درصد‌ دیه‌ی‌ کامل‌ انسان‌؟
مجموعا‌ به‌ هشت‌ فقره‌ یک‌ چهلم‌ دیه‌ی‌ کامل‌؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام چهاردرصد دیه کامل مبلغ نوزده میلیون و دویست هزار تومان و هر فقره یک چهلم دیه کامل دوازده میلیون تومان و مجموع هشت فقره نود و شش میلیون تومان است .
موفق باشید