مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام و خسته نباشید
همسر من چندسالی بود داخل بورس کار میکرد ، پول از مردم میگرفت و به انها سود میداد، حتی یک شریک هم داشت که فقط گاهی یک پولی میاورد و پول برداشت میکرد و در مورد حساب و کتاب و مقدار سوددهی و مقدار سرمایه و.. هیچ اطلاعی نداشت، یک شخص سوم هم بود که 30 میلیارد پول اورد و قرار بود سال بعد 60 میلیارد سود بگیره .
شوهر من بخاطر سود زیادی که به مردم داد و چک هایی که در ازای پولشون داده بود ، کم اورد
با 30 میلیارد و بقیه پول و سودی که داشت ، ملک و ماشین خارجی و ریخت و پاش هایی کرد که با بالا رفتن قیمت این ملک ها بتونه اون سودی که گفته بود را دربیاره چون بورس جوابگوی سودهایی که میداد نبود
این روند ادامه پیدا کرد و همسرم پولهای میلیاردی گرفت و سودهای میلیاردی داد تا سال گذشته که اعلام بی پولی و ورشکستگی کرد
11 میلیارد ماشین ها را فروخت و با پولش بدهی های شریک را داد
30 میلیارد هم ملک ها را با سند به نفر سوم داد بدون سود
و الان بدهی های خودش مونده
از همون اول که قضیه مشخص شد چون همه فهمیدن و پولهایشان را خواستند به همه دو برابر اصل پولشون چک داد، البته این هم هست که طی این چند سال هم سود های زیادی بهشون میداد
اما الان یک ساله که ما فراری هستیم و نتونسته حتی اصل پول انها را جور کنه
سوال من اینه که با توجه به اینکه، ایا میتونه با مدرک پرینت حساب های بانکیش مقدار سودهایی که داده را ثابت کنه و فقط اصل پولهایشان را برگرداند؟
ایا چک هایی را که جدیدا با دو برابر پولشان به انها داده و برگشت خورده ، میتواند پس بگیرد ‌و فقط اصل پولهایشان را برگرداند؟
اگر به دستور دادستان اطلاعات کشور ما را پیدا کند ، چند سال زندان هست برای همسرم ؟ ایا من هم بعنوان همسرش شریک جرم هستم ؟
اگر به شهر دیگر فرار کنیم ایا امکان پیدا کردنمان هست تا دوسال اینده که بدهی های انها را بدهیم؟
ایا در دادگاه شریکش هم احضار میشود ؟
اگر ما به فرار ادامه بدهیم ، ایا خانواده هایمان را اذیت میکنند؟
با توجه به ابنکه بدهی ها با چک ها و سودهایی که طلبکارها میخواهند حدود 20 میلیارد میشود ،، و با توجه به اینکه ما هیچ پولی نداربم ،، سوالات من را پاسخ بدهید ممنونم.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

همسر شما راه و راهکار قانونی دارد اگر شما در معاملات شرکت نداشته باشید خطری شما را تهدید نمیکند
بهتر است برای سرو سامان دادن به اوضاع وکیل بگیرید تا وضعیت کمی بهتر شود