مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانکی و رهن ملک

با عرض ادب خدمت اساتید گرامی

سال 94 یکی از آشنایان سند منزل مسکونی بنده را جهت اخذ وام مضاربه از ایشان گرفت و البته رفتم محضر و رضایت و وکالت در خصوص وام دادم (فقط همان یک بار در سال 94) و سند در رهن بانک رفت در سند قید شده مبلغ 175 میلیون با قابلیت تمدید شخص وام گیرنده هر 3 ماه سود وام را پرداخت میکند ولی اصل بدهی سالها است که باقی مانده

الان متوجه شدم ایشان 3 فقره وام مجددا تاکید میکنم 3 فقره وام مجزا از هم با شماره قرارداد مجزا دریافت کرده و تاکید میکنم بانک به هیچ عنوان با ضامن تماسی نداشته و از بنده برای پرداخت دو وام بعدی اجازه کتبی حتی شفاهی نداشته

سوال

1 بدون اطلاع ضامنین و عدم پرداخت اقساط توسط فرد وام گیرنده ، چگونه بانک به ایشان 3 فقره وام پرداخت کرده آیا بانک تخلفی انجام داده ؟

2 علم به این دارم که پیگیری و شکایت از بانک کار خسته کننده و فرسایشی خواهد بود بنابراین میخواهم خودم کلیه بدهی را تسویه کنم آیا باید هر 3 وام را تسویه کنم یا فقط مبلغی که در سندم ذکر شده را باید پرداخت کنم؟

3 پس از پرداخت بدهی بانک و گرفتن نامه تسویه حساب و فک رهن منزل میتوانم از فرد وام گیرنده شکایتی کنم و خسارت وارد شده را طلب کنم ؟

4 هزینه وکالت پرونده با این کیفیت حدودا چقدر است ؟ و پروسه آزاد سازی و سپس شکایت حدودا چقدر زمان میبرد؟

جسارتا خانمها و آقایون محترم وکلا در این خصوص تخصص دارند لطفا اعلام آمادگی بفرمایند مسلما هزینه مشاوره و حق الوکاله را با کمال میل پرداخت خواهم کرد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسنادی و چگونگی ضمانت مدنی و یا ضمانت تجاری ضامنین است