مشاوره حقوقی رایگان - طلاق صوری

سلام وقتتون بخیر
یکی از آشنایان که خانمی تقریبا 70 ساله هستند چند ماه پیش متوجه شدند که حقوق مستمری که بعد از فوت شوهرشون به حسابشون واریز میشده نصف شده بعد از مراجعه به کانون بازنشستگان متوجه شدن دخترشون با ارایه مدارک طلاق نصف حقوق پدرو دریافت میکنن، در حال حاضر دخترشون با شوهرش در یک مکان زندگی میکنن در واقع طلاق صوری گرفتن، این خانم کاری میتونن انجام بدن و حقشونو بگیرن؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
یله درصورتیکه اثبات کنند که بعد از طلاق ، رجوع کرده اند و درحال حاضر با یکدیگر زندگی میکنند ،مستمری دخترشان قطع خواهد شد.
موفق باشید