مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با دختر عمو

سلام من 18سالم هست و دختر عموم 16من با او رابطه داشتم و بکارت او را پاره کردم البته صیغه بودیم او اگر از من شکایت کنه حکم چیست چون داره با کسی دیگر ازدواج می‌کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام اگر رابطه جنسی شما خلاف میل باطنی دختر عمویتان و به اکراه و عنف بوده باشد شما مرتکب جرم شده اید اما اگر با رضایت بوده باشد خیر. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید