مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خودرو

چند ماه پیش بخاطر مشکلی که برام پیش امد پلاک ماشین را به نام دوستم زدم. با رفت و امد کلید ماشین برداشت و ماشین برد. به دادگاه شکایت کردم و دستور موقت توقیف پلاک گرفتم. دوستم ازم شکایت کرد و احضاریه داد که ماشین رو خریده. در جلسه اول دادگاه حضور پیدا نکرد. الان پرونده 3 ماه دادگاه قاضی هیچ حکمی نداده. چگونه میتونم ماشین پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید منتظر صدور حکم دادگاه بمانید تا..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرار داد و یا شاهدی برای توافق شما وجود دارد ارائه نمایید جهت نیاز به اطلاعات بیشتر تماس بگیرید