مشاوره حقوقی رایگان - نقض دادنامه در دادگاه تجدید نظر

سلام. من‌ توسط‌ کمیسیون‌ انضباطی‌ سپاه‌ معاف‌ از خدمت‌ شدم‌ و همکارم‌ اخراج‌ شد. همزمان‌ در دیوان‌‌ عدالت‌ اداری‌ اعتراض‌ زدیم‌ رای‌ بدوی‌ به‌ نفع‌ ما شد. سپاه‌ اعتراض‌ زد شعبه 24 تجدید نظر برای‌ همکارم‌ که‌ اخراج‌ بود بازگشت‌ به‌ کار و برای‌ من‌ نقض‌ دادنامه‌ بدوی‌ و رد شکایت‌ داد. در تعجب هستم‌ از صدور حکم‌ کمک کنید.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
رای مرجع تجدیدنظر قطعی است ،درصورتیکه دلایل جدیدی به دست آورید میتوانید از آن درخواست اعاده دادرسی کنید یا از طریق اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری ، درخواست خلاف بین شرع بدهید .
موفق باشید