مشاوره حقوقی رایگان - سند وثیقه بانک

سلام.
اینجانب منزل مسکونی خود را به دلیل وثیقه ملکی در بانک ... برای یکی از به ظاهر دوست و همکار از دست دادم و بعد از آن منزل را از بانک خریداری نموده البته در پروسه مزایده و تاکنون نزدیک سه سال است که دارم چک پاس می کنم و ایشان حتی یک ریال هم به من کمک نکرده است. چگونه می توانم از ایشان شکایت نموده و تمام خسارت وارده را از وی بگیرم؟ ممنون میشوم که من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام با ارایه مدارک پرداختی و تقدیم دادخواست امکان دریافت هست