مشاوره حقوقی رایگان - مخالفت با رنگ آمیزی ساختمان

سلام، وقت بخیر. من در آپارتمانی با 5 واحد تک واحد زندگی میکنم که یک واحد در زیر همکف است و من در طبقه آخر هستم. برای رنگ آمیزی راهرو ها طبقه چهارم و سوم و دوم موافق هستند. طبقه اول و زیر همکف مخالف هستند.
میخواستم بپرسم میتونیم ما سه طبقه آخر قسمت های سمت خودمون رو رنگ آمیزی کنیم و طبقه اول رنگ نشود؟

پاسخ ها :

مخالفت با رنگ آمیزی ساختمان رنگ آمیزی ساختمان قوانین تعمیرات مشاعات ساختمان