مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن موتور در پارکینگ برای واحد بدون پارکینگ

با سلام و احترام.
آپارتمان مسکونی ما جنوبی و شامل 4 واحد تک واحدی که در ورودی آن داخل درب ریموتی پارکینگ طراحی شده می باشد. واحد 2 دارای پارکینگ پشتی، منتهی به حیاط ( به ابعاد 2.25 * 5 و 11.25 متر مربع ) و واحد 3 دارای پارکینگ مزاحم جلویی منتهی به درب پارکینگ و واحد های دیگر بدون پارکینگ می باشند. آیا مالکین واحد های 1 یا 4 اجازه داشتن ریموت درب پارکینگ را دارند؟ آیا مالکین 1 و 4 با اجازه شفاهی یا کتبی مالک واحد 2 قانونا اجازه استفاده از محدوده پارکینگ آن واحد جهت گذاشتن موتور سیکلت کنار خودرو آنان را دارند؟
آیا ساکنین واحد ها اجازه گذاشتن بند رخت در راه پله جلوی درب واحد و یا گذاشتن وسایل اضافه در راه پله منتهی به خرپشته و خرپشته و اتاق موتورخانه آسانسور و حیاط را دارند؟
در صورت حل نشدن اختلاف جهت رسیدگی به چه مرجعی باید مراجعه کرد؟

پاسخ ها :

اشرف صادقی بابلان

اشرف صادقی بابلان :

با سلام
پارکینگ و راه پله و خرپشته جزو مشاعات محسوب می شود و ساکنین ساختمان حق گذاشتن هیچ وسیله ای ولو یک جفت کفش نیز ندارند
در مورد پارکینگ هم همسایه ای که پارکینگ ندارد حق هیچگونه استفاده ای از پارکینگ را ندارد مگر در دو صورت:
1_ پارکینگ یکی از همسایگان را اجاره نماید و به جای ایشان از پارکینگ واحد مذکور استفاده کند
2_ برای اینکه در پارکینگ غیراختصاصی موتور یا ماشین بگذارد، رضایت همه همسایگان را جلب کند