مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی

سلام و درود.
من حدود 7 سال مدرس و عضو هیئت علمی قراردادی یک موسسه آموزش عالی غیر انتفاعی بودم. بدون هماهنگی قبلی و به یک باره به دلیل دانشجوی دکتری بودن، حکم من را لغو و قطع همکاری کردند.
برای دریافت سنوات و پاداش و کسری حقوق و مزایای دیگر، دادخواستی به اداره کار دادم. با توجه به این که این موسسات مشمول قانون کار نیست، اداره کار صلاحیت ذاتی بررسی ندارد.
الان امکان فرجام خواهی به دیوان عدالت اداری برای من وجود دارد اما معمولا نتیجه ای نخواهد داشت.
آیا امکان شکایت به دادگاه است؟ چگونه؟
سپاس از شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر هیئت حل اختلاف اداره کار دادخواست شما را رد کرده به دادگاه میتوانید شکایت کنید