مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

سلام. من مسکنی دارم که موعد اجاره مستاجر یک ماه دیگر تموم میشود و من دارم مسکن رو به یکی از اقوام میفروشم و ظرف یک هفته آینده سند میزنم اما مستاجرم خونه رو تخلیه نمیکند. خریدار خودش مالک ملک دیگه ای هست. آیا شرایط خریدار با توجه به وضعیت کرونا مانع از حکم تخلیه مستاجر میشه یا خیر؟ با توجه به این که در قانون موجر و مستاجر در زمان کرونا نوشته شده در صورت فروش ملک ظرف دو ماه باید مستاجر ملک رو تخلیه کند.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اگر سند رسمی بنام خریدار تنظیم شود میتوانید تخلیه را بخواهید