مشاوره حقوقی رایگان - سرایدار مدرسه

با سلام و احترام
بنده از طریق مدیران مدرسه به صورت شفاهی به عنوان سرایدار در یک مدرسه روستایی مشغول به کار شدم و الان مدت 20 سال سابقه کار دارم و در این مدت از طریق مدیران مدرسه یک حقوق ناچیزی به بنده می دادند.
که بنده با شکایت به اداره کار شهرستان موجب شده طی تحقیق اداره کار رابطه کار و گرگری بنده طبق تحقیق مأمور تحقیق محرز شد.
و جالب اینکه بدون اینکه اداره آموزش و پرورش در جلسه حضور داشته باشد منجر به رای عدم صلاحیت ذاتی و عدم احراز رابطه کارو کارگری گردید.
که با توجه به اعتراض بنده مبنی بر اینکه اگر صلاحیت ندارید چرا عدم احراز رابطه را عنوان می کنید که در هیئت حل اختلاف و اعمال نفوذ آموزش و پرورش دوباره رای بدوی تکرار شد .
که این امر موجب شد بنده به دیوان عدالت اداری در تاریخ 1399/12/19 شکایت کنم که به شعبه ارجاع گردیده است ، لذا با توجه به شفاهی بودن قرارداد و همچنین اعلام مامور تحقیق به عنوان احراز رابطه کار و کارگری
آیا می توان رای مثبت از دیوان گرفت و بیمه را برقرار گرد ؟
آیا آموزش و پرورش در دیوان هم اعمال نفوذ دارد ؟
در صورت راهنمایی لطفاً یک کارگر را از نگرانی دربیاورید
با تشکر خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدساجد مختاری

جناب آقای سیدساجد مختاری:

سلام ولو در صورت احراز رابطه کاری،باز شما موفق نمی شوید چون آموزش و پرورش تابع قوانین استخدام کشوری است که با صرف فعالیت شما اون رابطه کاری قانونی ایجاد نمی شود