مشاوره حقوقی رایگان - چیکار کنم برا این حکمی که واسم صادر شده من در جریان ابلاغیه‌های که برام اومده نبودم اصلا

در خصوص اتهام آقای م.ب فرزند ک. دایر بر انتشار تصاویر خصوصی و توهين و تهدید و افترا
موضوع شکایت خانم الف.ر فرزند م. و توهين و تهدید موضوع شکایت آقای ر.ر فرزند م.
با توجه به کيفرخواست صادره، شکایت شکات ، متن پيامها و تصاویر منتشره و ارسال شده از جانب متهم ، استعلام انجام شده
از شرکت مخابرات و تحقيقات پليس فتا که حاکی از ارسال تصاویر خصوصی خانم ر. توسط متهم در فضای مجازی
و بيان عبارات حاوی توهين ، تهدید و افترا از جانب متهم به شکات بوده و عدم حضور متهم جهت دفاع علی رغم ابلاغ
صورت گرفته ، بزه های انتسابی به وی محرز است ، لذا به استناد مواد 608 و 697 قانون مجازات اسلامی ( تعزیرات )
اصلاحیه 1399 و ماده 669 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 و ماده 745 قانون مذکور مصوب 1388 و رعایت ماده
134 قانون مذکور اصلاحی 1399 در خصوص بزه افتراء و توهين به پرداخت دو فقره جزای نقدی به ميزان هشتاد ميليون
ریال و در خصوص بزه تهدید به تحمل 74 ضربه شلاق تعزیری و در خصوص بزه انتشار تصاویر خصوصی در فضای
مجازی به تحمل دوسال حبس تعزیری محکوم می گردد که مجازات اشد قابل اجرا می باشد . رای صادره غيابی محسوب
و ظرف مهلت بيست روز پس از ابلاغ قابل واخواهی در این دادگاه و سپس ظرف مهلت بيست روز قابل تجدیدنظر در محاکم
تجدیدنظر اصفهان می باشد.

پاسخ ها :

انتشار تصاویر خصوصی توهین تهدید افترا حکم غیابی