مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدرم بعد از مادرم به علت بیماری

با سلام و خسته نباشید و تشکر از پاسخ شما بزرگواران. سوالم به این گونه هست که مادرم مستمری پدرم که فوت شده اند را دریافت میکند حالا میخواستم بدانم که بعد از مادرم مستمری پدرم را به دلیل بیماری اعصاب و روان میتوانم دریافت کنم همچنین بنده هیچ گونه حرفه و مهارات ندارم سابقه بیمه پردازی ندارم و نداشته ام و متاسفانه اعتیاد هم دارم بنده پسرم و 32 ساله میباشم ممنونم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
خیر .
تنها فرزندان. اناث (دختر) آنهم تا زمانی که تحت پوشش هیچ یک از بیمه ها نباشند و ازدواج نکرده باشند میتوانند از مستمری پدر استفاده کنند .
موفق باشید