مشاوره حقوقی رایگان - سالم بودن پرده بکارت بعد از ازدواج

سلام. من وخانم حدود 2سال هست که ازدواج کرده ایم. و من بار اولی که با خانم رابطه داشتم از خانمم چیزی ندیدم و چون خانمم رو میخواستم به کسی چیزی نگفتم.
و بعد از 2 سال که بچه دار نمیشدیم من رفتم دکتر تا از سالم بودن خودم مطمئن شوم.
و بلد که از طرف خودم مطمئن شدم.
به خانمم گفتم که حالا تو برو دکتر .
و خانمم به همراه مادرش رفتن دکتر و دکتر به ایشان گفته است که پرده بکارت دخترتون سالم هست . و نوع پرده بکارت را به خانواده خانمم سوال نکردن .
و به این حرف دکتر که دختر خانم پرده بکارتش سالم هست.
امده اند و با من درگیر شده اند و من رو زده اند که تو مردی نداری و دختر ما که هنوز دختر هست.
و خانمم زیاد به خانواده اش وابسته است و خیلی به حرف خانواده اش گوش میده. و به حرف خانواده اش وسایل جهیزیه اش را برده و مهریه اش رو اجرا گذاشته است. و درخواست طلاق داده است.

الان اگر با وجود سالم بودن پرده بکارت خانمم من درخواست پزشک قانونی بدهم برای تایید برقرای جنسی.
آیا پزشکی قانونی متوجه میشود که رابطه داشته است خانمم یا نه ؟

چون خانواده خانمم خیلی سنتی هستن و حرف گوش نمیدن و متوجه این که انواع پرده بکارت وجود دارد نمیشوند.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله پزشکی قانونی قادر به تشخیص پرده بکارت ارتجاعی و مقاربت است و درصورت ارجاع به پزشکی قانونی این موضوع تشخیص داده میشود.
موفق باشید