مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویضی خودرو

سلام من یک پارس نقره ای تصادفی خریدم میخام که یه اتاق تعویضی مشکی واسش بخرم آیا این امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله میتوانید به راهنمایی و رانندگی درخواست خود را ارائه کنید سپس راهنمایی و رانندگی از خودرو بازدید خواهد کرد و پس از احراز نیاز به تعویض اتاق و احراز اصالت اتاق تعویضی مجوز تعویض اتاق خودرو و درج مشخصات جدید در کارت خودرو و برگ سبز را صادر خواهد کرد.
موفق باشید