مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام. یک سال پیش بنده بابت بدهی خود به شخصی 10میلیون سفته داده ام و بنده این مبلغ کم کم به این فرد داده ام که الان مبلغ یک میلیون از این باقی مانده. که فقط دومیلیون رسید دارم و بقیه را داخل کارت خوان ایشان کارت کشیده ام. حالا این اقا ادعای کل مبلغ را دارد.

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

اگربتوانیدثابت کنیدپرداختهابابت همین موضوع بوده ادعای ایشان ردمی شود

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

میتونید با دستور دادگاه از حساب اون فرد پرینت بگیرید و از این طریق ادعای خودتونو ثابت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
فیش های واریزی وازبانک درخواست پیرینت بانکی را درجلسه دادگاه ارایه کنید