مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ضرب و شتم همسر

سلام سه سال ازدواج کردم یه فرزند پسر دارم
همسرم به دلیل اختلافات که با خانواده اش درآمدند عین حال به خانواده اش احترام میزارم ولی اونا خیلی دردسر درست میکنن به من و خانواده ام بی احترامی میکنه و این اواخر من و مورد ضرب و شتم قرار داده که آثارش کبودی بجا مونده الان هم منو تهدید میکنه که همینی که هست میخوای بخوای نمیخوای نخواه نمی تونی طلاقت میدم بچه رو هم ازت میگیرم این اختلافات قبلا بوده ولی کمتر الان دیگه صبرم تموم شده اصلا زنده موندم برام سخت شده خانواده اش واقعا اذیتم میکنن از نظر روحی و ایشون همش طرف خانواده شو میگیره کمکم کنید چیکار کنم چون تهدید کرده و میدونم این ادامه داره دیگه نمیتونم از این ضرب و شتم ها چشم پوشی کنم من بخاطر بچه ام میخوام زندگی کنم ولی نمیخوام همسرم اینجوری باهام رفتار کنه کمکم کنید از زمان نامزدی تا الان بوده اصلا نمیدونم برا چی ازدواج کرد وقتی اینقدر خانواده شو میخواست درصورتی که میدونه خانواده اش کارشون درست نیست ولی همش تایید میکنه و به من میگه من تورو ول کنم خانواده مو ول نمیکنم دیگه خسته شدم کمکم کنید من قبلا تو سن کم ازدواج کردم ولی معتاد بود اونم دست بزن داشت طلاق گرفتم واقعا داغونم فقط کمکم کنید بچه نداشتم خودمو میکشتم

پاسخ ها :

عنايت الله  عزيزي

عنايت الله عزيزي :

استان :

سلام.
خواهرم جواب مفصله...
درصورت تمایل بااین شماره تماس بگیرتا راهنمایی کنم.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وکیل بگیری و محکم از حقت دفاع کنی اولین کار شکایت کیفری بابت ضرب و شتم و جرح هست، بعد مهریه