مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت چک

سلام من 100 میلیون از یکی چک داشتم که برگشت زدم رای هم در دادگاه بدوی هم در دادگاه تجدید نظر به نفع من صادر شد
الان باید حدود 160 میلیون پرداخت کنند این شخص بازنشسته هستن و 3دانگ ملک فقط به نامشون هست و 20میلیون داخل حساب مسدود شده
درخواست اعسار دادن و ذکر کردن ملک برای سکونت خود و خانواده هست
آیا درخواست اعسار پذیرفته میشه یا رد میشه با توجه به داشتن ملک برای سکونت؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر مدیون در ازای دین خود مالی دریافت کرده باشد و به اصطلاح دین معوض باشد ، پذیرش اعسار منوط به اثبات اتلاف عوض دریافتی است .
اما در دیونی که مدیون در ازای دین خود مالی دریافت نکرده است ،و وضعیت سابق مدیون نیز دلالت بر تمکن مالی وی نداشته باشد ،اعسار وی با سوگند پذیرفته خواهد شد .
به طور کلی اعسار در دیون معوض دشوارتر از دیون غیر معوض است .
موفق باشید

نجيمه نصيری مقدم

نجيمه نصيری مقدم :

استان :

سلام چون فقط يك ملك دارند معمولا دادگاهها اعسار ايشان را قبول ميكنند