مشاوره حقوقی رایگان - نحوه مدیریت آپارتمان 20 واحدی

با سلام و ادب،
در یک آپارتمان 20 واحده که 13 واحد متعلق به دو نفر سازنده سابق هست و تاکنون هم مدیریت داشته اند، چگونه میتوان آنها را مکلف به ارائه صورتحساب کرد که تاکنون اجتناب کرده اند و صرفا مطالبه شارژ میکنند ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد