مشاوره حقوقی رایگان - کسر حقوق تامین اجتماعی از حقوق حالت اشتغال جانبازان کار افتاده کلی و متوفی

پدر مرحومم جانباز 25درصد 8سال دفاع مقدس در حلبچه عراق مجروح شیمیایی شده و حالت اشتغال و دارای رای از کار افتادگی کلی از بنیاد شهید میباشد.
از سال 84 حقوق حالت اشتغال از بنیاد برای مادرم بعد از فوت پدرم برقرار شد و پدرم قبل از اینکه حقوق حالت اشتغال از بنیاد بگیرد کار افتاده تامین اجتماعی بود و حداقل مستمری را دریافت مینمود. (کارگر شرکت بود).
از برج 3 سال 1399 بنیاد به دلیل دو حقوقه بودن مادرم مبلغ مستمری تامین اجتماعی را از حقوق حالت اشتغال بنیاد کسر و الباقی که مبلغ ناچیزی میماند را به حساب میریزد.
بنیاد دلیل قانونی برای این کار ارائه نمیکند و علت را بر اساس قانون ارائه نمیکند که چرا این اقدام را انجام داده است؟
اگر گرفتن دو حقوق ایراد قانونی داشته چرا از اول برقرار شده و در طی این سالها اعلام بر غیر قانونی بودن آن توسط بنیاد نمیشده ؟
چرا پس از 15 سال حقوق را قطع نکرده و دارند کسر میکنند؟
در واقع هردو حقوق برقرار است ولی داره حقوق تامین از حالت اشتغال کسر و مابه التفاوت واریز میشه!!!!
هیچکدام از سوالات ما توسط بنیاد پاسخ داده نشد و سرخود کار خود را انجام میدهند!!!!
تنها دلیل غیر قانونی که برای اینکار میارند این است که جانباز چون فوت شده دلیل این اقدام است یعنی اگر جانباز زنده بود این اقدام صورت نمیگرفت ؟؟؟؟؟!!!!!!
درضمن هم اکنون جانبازان حالت اشتغال زیادی وجود دارند که همزمان بازنشستگی و مستمری از تامین اجتماعی دارند و هم حقوق حالت اشتغال را میگیرند. حتی در مواردی جانبازان فوت هم شده است ، ولی همسر هم حقوق حالت اشتغال و هم مستمری را کامل از تامین اجتماعی میگیرند.
این عدم عدالت و رفتار دوگانه در عملکرد بنیاد قابل توجیه نیست.
راهنمایی بفرمایید چه باید کرد؟
آیا میتوان حقوق کامل را دوباره برقرار و معوقات را از بنیاد گرفت ؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به کلیت سوالات شما این امکان برای شما وجود داره اما برای بررسی بیشتر بهتره برای مشاوره با دفتر تماس بگیرید