مشاوره حقوقی رایگان - مجوز احداث باغ و خانه باغ

سلام من حدود ده هزار متر زمین تو مرزن آباد دارم که دورش رو دیوار سه متری کشیدم برای گرفتن مجوز احداث باغ و ساخت یک بنا چه کار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سلام سوال شما حقوقی نیست لطفاً به اداره جهادکشاورزی مرزن آباد مراجعه کنید

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام شما باید به اداره امور اراضی جهاد کشاورزی مراجعه کنید. جهت پاسخگویی سریعتر سوالات خود را در این صفحه مطرح نمایید. Forum.attorneyiran.ir

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای ساخت هر گونه بنا با مجوز عمل کنید