مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری از خدمات درمانی و تامین اجتماعی

سلام بنده مجرد و غیر شاغل هستم و بیمه مشاغل آزاد خانه داری 12 درصد تامین اجتماعی را پرداخت میکنم. آیا میتوانم همزمان مستمری بازنشستگی کشوری پدرم (بیمه خدمات درمانی) و حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی ام را دریافت کنم؟
ضمنا فقط دفترچه بیمه خدمات درمانی دارم .

پاسخ ها :

دریاف همزمان دو مستمری دریافت همزمان حقوق خود و پدر مستمری بازماندگان مستمری