مشاوره حقوقی رایگان - ابطال توقیف زمین اوقافی بابت مهریه

با سلام
همسر من برج 8 سال 94 درخواست مهریه کرد (مهریه 250 سکه) از طریق اداره ثبت که در نهایت فقط تونست یه زمین ملکی کوچیک و یه زمین اوقافی از من توقیف کنه .
زمین ملکی بعد از چند ماه به مزایده گذاشته شد و خواهر همسرم به مبلغ 33 میلیون اون ملک و خرید .
ولی از ان زمان تا الان هیچ مزایده ای برای زمین اوقافی برگزار نشده و با مراجعه ای که من به اداره ثبت و اوقاف داشتم متوجه شدم ملک اوقافی فقط منافعش توقیف شده و اصل زمین چون مالکش اداره اوقافه مزایده برگزار نمیشه و با توجه به اینکه این زمین کشاورزی بوده و هیچ منافعی نداشته و نخواهد داشت هیچ مزایده ای برای منافع اون برگزار نشده و نمیشه. میخواستم بدونم از طریق وکیل میتونم درخواست ابطال توقیف ( رفع توقیف ) از طریق دادگاه یا از طریق اداره ثبت بکنم با این استدلال که اولا این زمین منافعی نداره که به مزایده گذاشته بشه و دوما من الان دارم الباقی مهریه همسرم و از روی حقوق بصورت اقساطی پرداخت میکنم و شاید پرداخت اقساط مهریه سالها طول بکشه و آیا قراره این زمین اوقافی تا اخر بلاتکلیف بمونه یا میشه درخواست رفع توقیف داد.

با تشکر

پاسخ ها :

شاپور خسروی پور

جناب آقای شاپور خسروی پور:

در صورتی که ملک اجاره داده شود برای کشت و زرع از محل آن بتوان قسمتی از مهریه را داد میتوانید این کار را بکنید و پیشنهاد دهید .در غیر اینصورت به دایره اجرا مراجعه و نظر آنان را جویا شوید و تقاضای خود را طرح نمایید زیرا منافع ملک شما قابل خرید و فروش است ولی عین آن خیر متعلق به اوقاف است با مراجعه راه معقولی یافت میشود

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
شما می توانید این اقدام را انجام دهیدبا بهره مندی از یک وکیل مجرب