مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام من از اتباع خارجه افغانستانم دو سال پیش یه پراید خریدم فروشنده فقط تعویض پلاک داد که اونم به نام صاحبکارم کردم و یه سال گذشت فروشنده نمیومد سند قطعی بزنه و من رفتم دوباره از صاحبکار قبلیم به صاحبکار جدیدم تعویض پلاک کردم و هنوز که هنوز فروشنده نمیاد سند قطعی بزنه نمیدونم چیکار بکنم و فروشنده گفته که سند قطعی بنامم نیست و راستم میگه چون اخرین قطعی به نام کسی دیگه ای هست نمیدونم اصلا من میتونم شکایت بکنم یا صاحب پلاک بره شکایت کنه و از چه کسی شکایت کنه با تشکر لطفا جواب بدین

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

وکیل بگیرید ،وکیل با اخذ وکالت از صاحب پلاک دعوی الزام به تنظیم سند علیه صاحب سند می دهد